Landet

Livet på landet är ju verkligen inte helt fel alltså. 
Landade i Göteborg i onsdags eftermiddag och tog mig direkt till Tranquilo där jag skulle provjobba och det gick kanon, lite svårt och lära sig alla rätter då det var mycket att komma ihåg och som dessutom var på spanska, svårt svårt. 
Efter jobbet begav jag mig ut till Rävlanda och min moster som jag skulle sova hos. Så snäll som hon är hämtade hon mig vid stationen och sedan begav vi oss hem och sov. Igår blev det en heldag med min kusin och hennes två små barn. De kom till oss runt lunch och vi gick till badplatsen där de alla badade förutom jag. På eftermiddagen tog vi det bara mest lugnt och när de hade åkt hem åkte jag och moster till mormors grav och kollade till den. Kvällen bjöd på blåbärsplockning och grillat, hur gott då?
För tillfället sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig till Säve flygplats där jag ska få åka med Jonas upp till Strömstad, schyssta vänner har man allt.
Blue - Blue Hair - Blå - Car - Daftö - Daftö Resort - Daftöland - Fest - Food - Helg - Koster - Ledig - Mat - Semester - Sol - Sommar - Strand - Strömstad - Summer - Säsongare - Säsongsarbete - Vänner - Värme - Weekend - Work